Herken je dat? Eens in de zoveel tijd komt die vraag op: ‘Ik ben heel hard bezig met de dingen goed te doen, maar het geeft geen energie. Doe ik nog wel de goede dingen?’ Je gaat eens het gesprek aan met een collega of je partner, en dat geeft wel weer wat lucht. Voor even, want natúúrlijk geven die resultaten een kick, en natúúrlijk word je zeer gewaardeerd, maar dat is het resultaat van de dingen die je doet. Ondertussen is je energieniveau tanend.

Doe ik de goede dingen? Hoe staat de naald van mijn kompas? Werk ik nog aan mijn passie? Ben ik in balans? Relevante vragen die je jezelf ongetwijfeld niet iedere dag stelt, maar die je professionele houdbaarheid wel op peil houden.

Als je de goede dingen doet, dan ben je gemotiveerd, sta je in je kracht en heb je bakken met energie. Bij Bureau Open Blik kun je je aannames testen, je situatie tegen het licht houden of je plannen aanscherpen. Altijd gericht op wat jouw drijfveren zijn en of je dus de goede dingen doet. Wij helpen je om die vragen te stellen, waardoor je keuzes kunt maken om lekker te kunnen werken. Gewoon, omdat het kan.